Sklep internetowy ze zdrowymi artykułami. Jonizatory, zdrowa żywność.

71 723 07 07

   503 829 000
sklep@znaturyzdrowie.pl
Kontakt
e-mail
71 723 07 07
e-mail
503 829 000

Sklep czynny
24 h/doba, kontakt tel. możliwy jest w godz. 9-20, ZAMÓWIENIE możesz złożyć telefonicznie: 71 723 07 07 lub 503 829 000
Promocje
Zobacz wszystkie
Nowości
Zobacz wszystkie

OPINIE Klientów dotyczące sklepu i produktów


Poniżej znajdują się opinie Klientów dotyczące naszego sklepu i produktów.


Opinie dotyczące jonizatora wody AQUATOR Silver plus:

1. od Jolanta Bilczewska Data dodania opinii 06 styczeń 2014: Jonizator to najprostszy sposób na życie bez chorób. Uważam, że każdy kto dba o swoje zdrowie nie powinien kupować żadnej wody, lecz podnosić wartość tej co ma i po prostu ją pić a nie leczyć się lekami. To oszukiwanie samego siebie i obciążanie kosztami. Oczyszczona wątroba i woda to najlepszy lek. Wysyłka i opieka klienta - na najwyższym poziomie. Polecam jonizator i tę drogę zakupu.

2. od Marek Piszczek Data dodania opinii 04 luty 2014: Zakupiony jonizator wody Aquator Silver plus spełnia moje oczekiwania. Polecam innym potencjalnym klientom.

3.
od Andrzej Puścian Data dodania opinii 28 lipiec 2015: Z jonizatora korzystam ponad 2 miesiące. Nie zauważyłem rewolucji w organizmie, ale pozytywy są. Minął mi przewlekły ból plecow (rehabilitant sugerował dnę moczanową), zęby przestały być wrażliwe na temperaturę, po alkoholu prawie nie ma kaca. Czyli organizm zaczął się odkwaszać. Jeśli idzie o sklep to zdecydowanie mogę polecić. Zakup i wysyłka bezproblemowa, a po zakupie nie ma problemu z uzyskaniem pomocy co do obsługi.

4.
od Eugeniusz Goiński Data dodania opinii 29 lipiec 2015: Kilka lat temu kupiłem urządzenie PTV-KL (1,5 litrowe) lecz teraz postanowiłem produkować wodę "przemysłowo" w związku z czym nabyłem AQUATOR SILVER (3 litrowy). Oprócz konsumpcji dla zdrowia zasilam swój kwiatostan dzięki czemu zdecydowanie lepiej się rozwija. Urządzenie warte posiadania - dziękuję i polecam je dbającym o swoje zdrowie. Pozdrawiam.

5.
od Piotr Łukasiak Data dodania opinii 02 wrzesień 2016: Zdecydowałem się na zakup jonizatora wody AQUATOR SILVER PLUS ponieważ mam pewne problemy zdrowotne. Jeżeli chodzi o jonizator to sprawuje się bardzo dobrze a nawet lepiej bo podnosi ph troszkę więcej jak powinien. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybka wysyłka zakupionego towaru. O efektach zdrowotnych picia wody zjonizowanej napiszę za kilka miesięcy.

6. 
od Krzysztof GRYGIERZEC Data dodania opinii 02 wrzesień 2016: Zakup jonizatora okazał się strzałem w dziesiątkę. Woda jonizowana smakuje znacznie lepiej nie mówiąc o walorach zdrowotnych. Łatwa obsługa i bezawaryjne działanie jonizatora sprawiają, iż jest godny polecenia. Zamówienie w sklepie oraz kontakt rewelacyjny. Gorąco polecam.

7.
od Kazimierz Murzyn Data dodania opinii 15 marzec 2017: W moim domu jonizator jest numerem jeden. Otóż przy mojej dnie moczanowej zadziałało wzorowo, kilka miesięcy picia wody i się pozbyłem problemu ale wodę piję codziennie. Polecam na 100%.


Opinia dotycząca jonizatora wody PTV-KL:


od Małgorzata Data dodania opinii 24 listopad 2016: Jonizator kupili moi rodzice. Zdrową wodę piją codziennie i są bardzo zadowoleni z zakupu. Gorąco polecam. Sama w najbliższym czasie dokonam zakupu urządzenia. Kontakt ze sprzedawcą bez zarzutu, błyskawiczne odpowiedzi na maile z pytaniami.


Opinia dotycząca jonizatora wody Biontech BTM-3000:


od Artur Frącki Data dodania opinii 05 wrzesień 2016: Bardzo dobry produkt. Po 2 miesiącach picia wody zjonizowanej nastąpiła poprawa stanu zdrowia, a przede wszystkim skończyły się problemy związane z dną moczanową. Polecam ten produkt.


Opinie dotyczące produktu Liście papai:

1. od Piotr Dominiak Data dodania opinii 11 sierpień 2012: Działa super, detoksykuje, zmniejszają się znacznie obrzęki kończyn, polecam, znaczne lepsze samopoczucie.

2.
od Janusz Szylf Data dodania opinii 24 październik 2012: Polecam wszystkim nawet tym, którzy uważają, że są zdrowi. Oprócz tego, że ułatwia trawienie, znacznie polepsza samopoczucie i wiarę w siebie. Obsługa klienta bez zastrzeżeń. Polecam.

3.
od Irena Frączek Data dodania opinii 26 październik 2012: Polecam wszystkim, na pewno jeszcze nie raz zamówię. Bardzo rzetelny sklep.


Opinia dotycząca produktu MACA 500 g:

od Renata Wyłoga Data dodania opinii 16 czerwiec 2016: Dobry produkt, który dodaje energii przy zmęczeniu organizmu. Jedną łyżeczkę ekstraktu rozcieńczam ze 100 ml wody, mieszam i piję. Zapach na początku mnie odstraszał, ale później się przyzwyczaiłam. Dobra jakość i przystępna cena.


Opinia dotycząca przenośnego generatora aktywnego wodoru SUSOSU:

od Jan Szachowicz Data dodania opinii 07 listopad 2016:
Zakupiłem ten generator miesiąc temu, wcześniej byłem na spotkaniu w sprawie zdrowotności wody o podwyższonym ph, na którym oferowano urządzenia o wiele droższe. Z tego zakupu jestem zadowolony, a zwłaszcza moja żona, która wypija kilka litrów wody dziennie i czuje się znacznie lepiej.


W serwisie Allegro możesz przeczytać więcej opinii dotyczących obsługi Klientów i produktów w naszym sklepie (kliknij w słowo Allegro, aby zobaczyć opinie o naszym sklepie).

Live Chat Software